Download de Horeca Info 2024-1

In deze editie zijn we op bezoek bij het Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024: Het Noorden van Aalten: "We streven ernaar om elke dag weer één procent beter te worden." Carl Seyben (33) is assistent-horecamanager bij Thermae 2000, waar hij vijftien jaar geleden binnenkwam als snuffelstagiair, en vertelt alles over zijn ontwikkeling in het vak. Daarnaast gaan kersverse voorzitter Edwin Vlek en secretaris-penningmeester Erwin Gosselink dieper in op het onderwerp blurring. Etiënne Jorissen (19) (gastheer bij restaurant Ambrozijn) vertelt in Het Huishoudboekje van… meer over zijn werk en uitgaven.

Daarnaast lees je meer over de cao catering, de campagne horeca en diverse vragen en antwoorden die bij ons Contactcenter binnenkomen. Ook vind je een aantal mooie ledenvoordelen. Veel leesplezier!

 

 

 

Ben je lid?

om de speciale editie direct te downloaden of maak eerst een account.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.