Word jij onze vertegenwoordiger in het ledenparlement?

17-07-2024

Weet jij als geen ander wat er speelt binnen jouw sector, heb je ideeën over hoe het beter kan en ben je bereid de stem van de leden in jouw sector te vertegenwoordigen? Dan ben jij geknipt voor een positie in het Ledenparlement! Met jouw ideeën geef je richting aan de grootste vakbeweging van Nederland.

Jij hebt het als lid voor het zeggen bij de FNV. Het Ledenparlement van 102 leden neemt de beslissingen. Elk van de sectoren binnen de FNV heeft 1 of meer gekozen of benoemde vertegenwoordigers in het Ledenparlement. Zo heb jij als lid direct invloed op ons beleid.

Wil jij FNV Horecabond de komende vier jaar vertegenwoordigen in het ledenparlement? En de koers van de FNV meebepalen? Dan is de functie Ledenparlement vertegenwoordiger wellicht iets voor jou! 

Als lid van FNV Horecabond kun jij je verkiesbaar stellen voor de functie van Ledenparlement. Meer informatie vind je op de website van FNV of bekijk de profielschets
         

Meer weten?

Op maandag 16 september kun je een kijkje in de keuken van het Ledenparlement krijgen tijdens hun vergadering in Utrecht. Maandag 23 september kun je deelnemen aan een digitale avondbijeenkomst waar je meer komt te weten over het verkiezingstraject.  Bekijk alle informatie en meld je aan

Wil jij je kandidaat stellen of heb je nog andere vragen aan FNV Horecabond, dan kan dat per mail

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.